Luuv lastesari on vahva ja mänguline meeldides nii lastele kui vanematele. Lastele oma mängulisusega, vahvate värvide ja mõnusa lõhnaga ning vanematele sest meie tooted on looduslikud, allergiavabad ja ei ärrita ega kuivata laste õhna nahka. Kõik tooted on vegan ning omavad rahvusvaheliselt tunnustatud ECOSERT/COSMOS ökosertifikaati.

Pirnilõhnaline sari

Pirnilõhnaline looduslik lastešampoon on looduslik pisaravaba koostisega šampoon, mis on spetsiaalselt pere väikestele seiklejatele mõeldud. Šampoon muudab juuksed tugevaks, kergesti kammitavaks ja kaunilt läikivaks. 

LUUV looduslik laste dušivaht on lõbus kaaslane, mis toob Sinu pisikese pesurutiini palju rõõmu ja mängulisust! Laste dušivahu lummav roosakaslilla toon pärineb aga kartuliekstraktist.

LUUV laste pusapalsam taltsutab ka kõige tõrksamad pusad ning muudab Su pisikese juuksed tugevaks ja kaunilt läikivaks. Pusasprei jätab juuksed kergesti kammitavaks ja siidpehmeks.

Laste vannivaht tekitab vanni rikkaliku ja sametiselt pehme vahu, mis pärineb hoolikalt valitud taimsetest pesuainetest. Lisa vannivaht jooksvale soojale veele ja vahupidu võib alata.

Vaniljelõhnaline sari

Vaniljelõhnaline hooldav lastešampoon muudab juuksed tugevaks, kergesti kammitavaks ja kaunilt läikivaks. . Šampoon aitab alistada isegi kõige tõrksamad pusad ning selle mesimagus vaniljearoom teeb tüütust juuksepesust pikisilmi oodatud sündmuse! Hoolikalt valitud taimsed pesuained aga hooldavad ja rahustavad lapse õrna peanahka ning ei ärrita silmi.

Vanljelõhnaline juuksepalsam niisutab, toidab ja kaitseb laste juukseid. Palsam tugevdab juukseid juurtest otsteni, muutes need kergesti kammitavaks ja imeliselt kergeks. Lisaks on palsam rikastatud naturaalsete õlide ja betaiiniga, mis niisutavad juukseid sügavuti ning parandavad juuste üldist tervist ja väljanägemist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.Language