Kas oled kunagi mõelnud, mida Sa täpsemalt oma nahale kannad? Kas oled teadlik sellest, kuidas Sinu igapäevased ilutooted mõjutavad nii sinu keha kui ka meie keskkonda? Kui need küsimused on sulle mõtlemisainet pakkunud, siis loe kindlasti edasi.

LUUV

Armastusega loodud!

LUUV on pühendunud pakkuma Sulle midagi enamat kui lihtsalt shampoonipudel või kreemipurgike. LUUV on puhas ja aus, õrn ja tõhus ning vallatu ja mänguline, ning kõik see peegeldub nii meie toodetes kui filosoofias.

LUUV sai alguse 2017. aastal pereettevõttena, olles inspireeritud suurest armastusest loodustoodete vastu. Ettevõtte looja, Marju Sepp, on tõeline ilumaailma entusiast – ta on nii kosmeetik kui ka juhib ilutoodete müügiettevõtet. Marju visiooniks oli luua midagi erilist ja unikaalset, mis vastaks klientide vajadustele, tõstaks esile kosmeetika emotsionaalset ja tunnetuslikku poolt ning pakuks samal ajal ka tõhusust ja kvaliteeti. Ja sellest visioonist sündiski LUUV – hoole ja armastusega loodud looduskosmeetika, mis pakub heaolu nii Su kehale kui hingele.

Mis siis ikkagi teeb Luuvi tooted nii eriliseks?

Selleks on efektiivsus ja puhtus! Meie tooted ei tee mitte ainult seda, mida lubatud, vaid isegi natuke rohkem. Meie tooted on unikaalsed, pakkudes huvitavaid ja mängulisi tekstuure, hoolikalt valitud looduslikke lõhnu ning ajatut disaini. Iga toode on omanäoline ja kaunis just oma viisil. Toodete jõud peitub aga meie enda armsas kodumaises looduses – kõik LUUVi tooted põhinevad põhjamaistel taimedel, nagu astelpaju, kask, jõhvikas, ploom, oder ja mesi. Iga toode arendatakse välja oma ala spetsialistide poolt siinsamas Eestis. LUUV ühendab looduse parimad annid tänapäevase tehnoloogiaga ning just sellest saavad alguse tõelised imed.

LUUVi tooted on sertifitseeritud ülemaailmse rangeima Ecocert/COSMOS ökosertifikaadiga. Sellega võid kindel olla, et meie tooted on algusest lõpuni turvalised ja keskkonnasõbralikud. Samuti paneme suurt rõhku kvaliteetsele toorainele – kasutame ainult jätkusuutlikust palmiõlist valmistatud toorainet, 98% toorainest vastab Cosmos Ecocert sertifikaadi nõuetele või omab juba märgist, ning 98% meie toorainest on vegan. Uhkusega võime ka öelda, et LUUV tooteid on märgatud ja auhinnatud mainekatel Green Beauty Awards ja Beauty Shortlist konkurssidel.

Kuid LUUV ei peatu vaid kvaliteetse toote juures – keskkonnasõbralikkus ja vastutustundlik tootmine on meile täpselt sama olulised. Iga toote disain võtab arvesse pakendi mõju keskkonnale. LUUV teeb pidevat tööd, et vähendada oma pakendite kogust ja suurendada taaskasutatud plasti ja ringlusesse võetavate materjalide kasutamist. Me kasutame alati võimalikult keskkonnasõbralikke materjale, ei kasuta mitmekordset karbistamist ega lamineeritud pappi ning teeme koostööd Tootjavastutusorganisatsiooniga, et meie pakendid jõuaks õigetesse kogumiskonteineritesse ning saaksid uue elu!

Me hoolime Sinust ja Sina hooli iseendast.

Luuv ju

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.Language