TASUTA TARNE alates 39€!

Kuidas maandada stressi koos Luuviga?

Stress, ärevus ja pinge on kahjuks tänapäeval väga tihedad külalised meie kiires ja tempokas elus. Tutvustame kuidas tuua Luuvi toredate ja ergutavate toodetega meelerahu oma iga päeva rutiini. Jagame häid nippe ja tooteid, mis aitavad meil lõõgastuda, mõtteid korrastada ning paremini stressiolukorraga toime tulla.

Kõige tähtsamaks stressi leevendajaks peame – SPORTI ja LIIGUTAMIST.
Meie looduslik Magneesiumikreem aitab turgutada pinges lihaseid ja väsinud jalgasid. Eeterlikud õlid soodustavad vereringet ja annavad kreemile mõnusa lõhna. Kreem niisutab nahka, jätab selle pehmeks ning sobib ka tundlikule nahale. Lisaks on see ka väga hea kreem lastele, kes vaevlevad kasvuvaludes.


Keha poputamine aitab ka stressi leevendamisele kaasa. Kui parasjagu massaaži või spaakeskusesse minna ei saa, tee üks mõnus kodune spaa- või saunaõhtu. Naudi keha ja meeli lõõgastavaid tegevusi ning lase endal lihtsalt puhata.

Koduspaas saavad su parimateks sõpradeks meie looduslikud kehakoorijad, vahused kehakreemid ja ergutavad näohooldustooted.

Mis võiks olla parem tunne kui hooldatud, niisutatud ja jumekas nahk? Ja nii aastaringselt. Tunne ennast oma kehas enesekindlalt. Pruun jume lisab sulle tervisliku ja kauni väljanägemise. Tee iga nädalane ilurituaal oma nahka looduslikult “päevitades”.

Selleks koori eelnevalt oma keha Luuvi loodusliku kehakoorijaga, mis garanteerib Sulle klaari naha, et vältida ebaühtlast päevitust. Seejärel niisuta oma nahka meie vahuse kehakreemi või Aaloe kehakreemiga – sest mida niisutatum nahk, seda kauem päevitus peal püsib. Nüüd on aeg valida oma kõige meelepärasem isepruunistav toode Luuvi valikust – kas eelistad kreemi, kuivõli või vahtu? Nende eripäradest saad lugeda meie Isepruunistava KKK blogipostitusest.
Ja et kuldne päevitus püsiks su naha peal pikalt, siis “lukusta” see meie hitt-toote – Porgandi Kuivõliga.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kuidas maandada stressi koos Luuviga?

Stress, ärevus ja pinge on kahjuks tänapäeval väga tihedad külalised meie kiires ja tempokas elus. Tutvustame kuidas tuua Luuvi toredate ja ergutavate toodetega meelerahu oma …

Loe edasi →
Bakuchiol seerum

Rõõmu ja suurima uhkusega anname teada, et oleme valmis saanud Luuvi näosarjaga, mille staariks on Bakuchiol seerum. Mida täpsemalt Bakuchioli seerum endast kujutab? Bakuchiol on …

Loe edasi →
LUUV juuksehoolduse giid – miksi erinevaid sarju ja julgelt!

LUUVi looduslikud juuksehooldustooted on Su juustele pehmed ja õrnad, kuid tõhusad aitamaks nende probleemidega, mis muret teevad. Soovid lisada juustele pehmust, kohevust, värskust? Või hoopis …

Loe edasi →
Shopping Cart
Scroll to Top