Jahedamad ilmad ei ole enam teab mis kaugel ning õige pea saab kehakreemist vägagi vajalik lisa paljude iluprotseduuride juures. LUUVi vahustatud tekstuuriga õhulised kehakreemid juba on paljude lemmikud, kuid mis on nende erinevus ja kuidas teha enda nahale parim valik? … sellest kohe lähemalt kirjutamegi.

Õhuline kerge tekstuur ja rikkalik niisutus – need on kaks märksõna, millega LUUVi kõiki viite vahukreemi iseloomustada. Viis nii sarnast, samas küllaltki erinevat vahustatud tekstuuriga kehakreemi – mis on nende erinevus?

Üks enimmüüdud ja armastatud LUUVi kehakreeme on vahvalt erkoranži värvitooni ja rõõmsalt tsitruselise lõhnabuketiga vitamiinipomm – astelpaju-porgandi kehakreem mangovõiga. See vitamiinirikas ja meelipaitava lõhnaga kehakreem annab Su nahale kauni särava jume ja niisutuse pikkadeks tundideks.
Kreemis peituv astelpajuõli sisaldab A- ja E-vitamiini, mis on head antioksüdandid – olulisel kohal naha uuenemisprotsessis. Porgandiõli aga annab nahale sära ja taastab selle elujõu, lisaks leidub porgandiõlis A-vitamiini ja beetakaroteeni, mis annavad nahale kauni särava jume. Tänu mangovõile jääb nahk siidiselt pehme – mangovõi sisaldab rohkelt rasvhappeid ja samuti ka antioksüdante, mis aitavad säilitada naha nooruslikkust, pinguldavad nahka ja parandavad toonust.

Astelpaju-porgandi kehakreem niisutab, taastab ja kaitseb – tasakaalustab nii kuiva kui rasust nahka, ei ummista poore, mis teeb kreemi sobilikuks kõikidele nahatüüpidele. Pikaajalisel kasutamisel on nahk pehmem ja tugevam, vähenevad vananemise ilmingud ja taastub naha loomulik elastsus. Kaitseb nahka saaste, karmi kliima ja kahjulike UV-kiirte eest. Kerge tsitruseline lõhn äratab kõik meeled ja rõõmustab Sind iga kord.

Kuivale ja/või küpsele nahale on hea valik aga hoopiski nahka taastav, toitev ja niisutav jõhvika kehakreem sheavõiga. Sisaldades orgaanilist jõhvikaekstrakti see valge siidine vahukreem niisutab nahka sügavuti andes sellele tagasi elujõu ja sära.

Toitev kehakreem orgaanilise jõhvikaekstraktiga sisaldab rikkalikult looduslikke õlisid. Kreemi pehme vahune tekstuur jätab siidise nahapinna ja mahe aroom loob hea enesetunde – luksuslik ja elegantne. Pikaajalisel kasutamisel on nahk pehmem ja tugevam, vähenevad vananemise ilminguid ja taastub naha loomulik elastsus. Kaitseb nahka saaste, karmi kliima ja kahjulike UV-kiirte eest.

Kuiva ja kergesti ärrituva naha korral soovitame aga katsetada sügavniisutava ja rahustava toimega ploomi kehakreemi kookosõliga. Tagasihoidliku mahlase ploomi aroomiga ja armsalt helelillas toonis vahukreem sisaldab ploomituumaõli, jõhvikaekstrakti ja kookosõli, mis kõik tasakaalustavad naha niiskustaset ning kaitsevad nahka välismõjude eest. Külmpressitud ploomituuma õli on rikas A-, C- ja E-vitamiini poolest. Jõhvikaekstrakt on vananemisvastane antioksüdant, mis parandab naha elastsust. Lisaks peidab kreem endas rohkelt oomega rasvhappeid, mis taastavad ja niisutavad sügavuti nahka.

Sügavniisutav ploomiõliga kehakreem annab nahale sära ja pehmust ning rahustab ärritunud nahka. Imendub kiiresti, ei ummista poore ja sobib ka tundlikule nahale.

LUUVi vahuste kehakreemide valikus on ahvatlevalt šokolaadise aroomiga nahka pehmendav kehakreem kakaovõiga. Šokolaadine vahukreem kakaovõiga paitab Su keha ja meeli – šokolaadine pai, mis kehale toitev, kuid olemuselt samas õhuline ja kerge.
Kreemis sisalduv kakaovõi on tugev antioksüdant, mis aitab säilitada naha nooruslikkust ja elujõudu. Vahustatud kakaokreem sobib hästi nii normaalsele kui ka kuivale/küpsele nahale. Pehmendava kakaokreemi kasutamisel on nahk niisutatud, pehmem ja tugevam, vähenevad vananemise ilminguid ning taastub naha loomulik elastsus.

Toitev kehakreem mesilasvahaga sobib hästi kuivale/väga kuivale ja küpsele nahale sisaldades rikkalikult sheavõid. Kreem kaitseb Sinu nahka nii kareda vee kui karmi kliima eest. Lisaväärtuse kreemile annab nii rikkalik ja vahune tekstuur, mida on lausa lust endale peale määrida. Ja see mesimagus lõhn… mmm…!

Kõik LUUVi vahuse tekstuuriga kehakreemid on VEGAN, välja arvatud toitev meekreem – ega ärrita nahka. Imenduvad ruttu ning ei jäta nahka kleepuma ega rasvaseks. Sobib kasutada vahetult enne riietumist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.Language