LUUVi vahustatud tekstuuriga õhulised kehakreemid juba on paljude lemmikud, kuid mis on nende erinevus ja kuidas teha enda nahale parim valik? Sellest kohe lähemalt kirjutamegi.

Õhuline kerge tekstuur ja rikkalik niisutus – need on kaks märksõna, millega LUUVi kõiki vahukreeme iseloomustada.

Pehmendav ja toitev astelpajukreem

Üks armastatud LUUVi kehakreeme on vahvalt erkoranži värvitooni ja rõõmsalt tsitruselise lõhnabuketiga vitamiinipomm – astelpaju-porgandi kehakreem mangovõiga. See vitamiinirikas ja meelipaitava lõhnaga kehakreem annab Su nahale kauni särava jume ja niisutuse pikkadeks tundideks.
Kreemis peituv astelpajuõli sisaldab A- ja E-vitamiini, mis on head antioksüdandid – olulisel kohal naha uuenemisprotsessis. Porgandiõli aga annab nahale sära ja taastab selle elujõu, lisaks leidub porgandiõlis A-vitamiini ja beetakaroteeni, mis annavad nahale kauni särava jume. Tänu mangovõile jääb nahk siidiselt pehme – mangovõi sisaldab rohkelt rasvhappeid ja samuti ka antioksüdante, mis aitavad säilitada naha nooruslikkust, pinguldavad nahka ja parandavad toonust.

Astelpaju-porgandi kehakreem niisutab, taastab ja kaitseb – tasakaalustab nii kuiva kui rasust nahka, ei ummista poore, mis teeb kreemi sobilikuks kõikidele nahatüüpidele. Pikaajalisel kasutamisel on nahk pehmem ja tugevam, vähenevad vananemise ilmingud ja taastub naha loomulik elastsus. Kaitseb nahka saaste, karmi kliima ja kahjulike UV-kiirte eest. Kerge tsitruseline lõhn äratab kõik meeled ja rõõmustab Sind iga kord.

Sügavniisutav ja hooldab ploomikreem

Kuiva ja kergesti ärrituva naha korral soovitame aga katsetada sügavniisutava ja rahustava toimega ploomi kehakreemi kookosõliga. Tagasihoidliku mahlase ploomi aroomiga ja armsalt helelillas toonis vahukreem sisaldab ploomituumaõli, jõhvikaekstrakti ja kookosõli, mis kõik tasakaalustavad naha niiskustaset ning kaitsevad nahka välismõjude eest. Külmpressitud ploomituuma õli on rikas A-, C- ja E-vitamiini poolest. Jõhvikaekstrakt on vananemisvastane antioksüdant, mis parandab naha elastsust. Lisaks peidab kreem endas rohkelt oomega rasvhappeid, mis taastavad ja niisutavad sügavuti nahka.

Sügavniisutav ploomiõliga kehakreem annab nahale sära ja pehmust ning rahustab ärritunud nahka. Imendub kiiresti, ei ummista poore ja sobib ka tundlikule nahale.

Toitev ja kaitsev meekreem

Meekreem on spetsiaalselt loodud kuiva, väga kuiva ja küpse naha hoolduseks, olles ideaalne kaaslane neile, kelle nahk vajab ekstra niisutust ja hella hoolt. Regulaarsel kasutamisel muutub nahk siledamaks, vastupidavamaks ning vastupandamatult pehmeks. Kreemis sisalduv mesilasvaha kaitseb nahka karmi vee ja kahjulike ilmastikutingimuste eest ning toitev sheavõi niisutab nahka sügavuti. 

Lisaks on kreem sertifitseeritud üle maailma tunnustatud ECOCERT/COSMOS ökosertifikaadiga, seega võid kindel olla, et kasutad toodet, mis pole mitte hea ainult Sulle, vaid ka meie armsale planeedile. Sinu nahk väärib parimat hoolitsust ning Sina väärid tunda end kauni ja enesekindlana!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.Language