Hooldav juuksehoolduskomplekt: ploomiõliga šampoon+palsam

1 arvustus

23.40

  • Hooldava ja pehmendava toimega
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele, sh hästi ka värvitud juustele
  • Niisutab ja kaitseb juukseid kuumtöötluse eest
  • Soovi korral saame selle pakkida ka ilusasse karpi. Anna oma soovist tellimuse kommentaarides teada.
Close
Arvustused (1)

1 arvustus tootele Hooldav juuksehoolduskomplekt: ploomiõliga šampoon+palsam

  1. Kadi

    Tõesti hästi niisutav ning teeb pehmeks ja hästi kammitavaks ka blondeeritud juuksed

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Tühista

TOOTE TUTVUSTUS

Hooldava, pehmendava ja niisutava toimega ploomisari sisaldab külmpressitud ploomituumaõli, mis pakub juustele igapäevast pehmet õrna pesu ja hooldust, hoides need siidisena ja niisutatuna ning pakkudes kaitset kuumtöötluse eest. Looduslike õlide, proteiinide ja aktiivainete segu annab kõik vajaliku, et juuksed oleksid tugevad ja läikivad. Õrn ja tõhus hooldus juurtest otsteni!

Looduslik hooldav ploomisari sobib igapäevaseks kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele (sh ka hea valik värvitud juustele) ja muudab juuksed hästi kammitavaks, siidiseks ja elastseks – siidised ja säravad juuksed garanteeritud.

TOIMEAINED

Ploomiõli on tegelikult ploomituumaõli, st seda saadakse ploomikivist. Külmpressitud ploomiõli töödeltakse äärmiselt vähe, seetõttu on tal mõnus iseäralik magus-mandli lõhn. On väga sügavniisutav ja sobib hästi tundlikule nahale. Taastab naha elastust, ei ummista poore, annab nahale elujõudu ja sära. Sisaldab palju oomega 3 ja 6 rasvhappeid.

KOOSTISOSAD

100% vegan

Shampoon
INCI: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Oryza Sativa (Rice) Starch, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Glycerin, Prunus Domestica (Plum) Seed oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glyceryl Oleate, Cymbopogon Martini (Palmarosa) oil, Citric Acid, Parfum

Palsam
INCI:Aqua, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, PCA Glyceryl Oleate, Prunus Domestica (Plum) Seed oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Cymbopogon Martini (Palmarosa) oil, Parfum, Geraniol

JÄTKUSUUTLIKKUS

Tooted on valmistatud Eestis ja toote valmimisel on järgitud head tootmistava.

Jätkusuutlikkus on LUUV-ile väga südamelähedane teema ja teeme pidevat tööd, et vähendada enda jalajälge ja hoida loodust ja planeeti. Kasutame enda tuubitoodetes PCR (post-consumer recycled) plastikut ja mitmetel toodetel ka vähendatud plastikumahuga pakendeid. Teeme koostööd Tootjavastutusorganisatsiooniga, et meie pakendid jõuaksid õigetesse kogumiskonteineritesse ning neile saaks anda omakorda uue elu.

Sulle võib meeldida ka…