Magneesium (Mg) on üks olulisemaid mineraale inimese organismi toimimisel, kuid tihtipeale on inimestel sellest puudus. Magneesiumipuudulikkusest annavad märku lihaskrambid jalgades, lihaspinged, pidevad peavalud, väsimus ja ärevus.
Magneesium lõdvestab lihaseid, vähendab pingeid ja jalaturseid. Lisaks aitab leevendada stressi ja väsimust, sh rahustab närvisüsteemi ja tagab rahulikuma une. Magneesiumil on nii suur hulk inimesele kasulikke mõjusid, et seda nimekirja võiks siin jätkata veel ridadeviisi. Enne apteeki jooksmist tasuks kindlasti uurida variante, mis kujul ja kuidas magneesiumi kasutada. Kas Sa näiteks teadsid, et magneesium imendub organismi kõige kiiremini naha kaudu?

Kodumaise looduskosmeetikabrändi LUUV valikust leiab loodusliku magneesiumikreemi – see on tõhus nahakaudne viis magneesiumi omastamiseks.

LUUVi magneesiumikreem on väga omanäoline ja ainulaadne, sest see toimib nii mõnusalt niisutava kehakreemina kui ka omab kõiki häid ja kasulikke magneesiumi omadusi. Kaks-ühes (2in1) kehahooldustoode, mis sobib mugavalt trennisõbra spordikotti – hea peale (jõu)treeningut, et koheselt lõõgastada lihaseid samas niisutades mõnusalt nahka.
Kuid see ei ole ainult trennisõpradele – see on täiesti julgelt terve pere kehakreem! Sobib ideaalselt ka lastele – rahutute jalgade sündroomi leevendamiseks või võtta abiks hoopiski teismeliste kasvuvaludega toimetulemisel. Kes kimpus turses ja valutavate jalgadega või sundasenditest tingitud (ala)seljavaludega – proovige! Te ei pettu! LUUV magneesiumikreem on oma olemuselt hästi mahe, aga toimelt tõhus!
Kreemi tekstuur on mõnusalt paras – ei ole liiga raske ega liiga kerge, mõnusalt nahka masseeritav ja kiiresti imenduv. Magneesiumile, kui soolale omaselt jätab see nahale kerge soolaka meki, kuid samas soolarante see ei jäta. LUUVi magneesiumikreemi võib kasutada igapäevaselt magneesiumipuudulikkuse ennetamiseks ja/või vähendamiseks.

LUUV magneesiumikreem on sertifitseeritud üle maailma tunnustatud ECOCERT/COSMOS ökosertifikaadiga.

Ära lase lihasvalul ja pingetel enda tuju rikkuda ning katseta meie mõnusat magneesiumikreemi!

LUUV

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Ostukorvis ei ole tooteid. Ostukorvis ei ole tooteid.



Language