Pruuniks 2. juuniks!

See on laulusalm, mis on paljudele jäänud pähe kummitama. Meil kummitas see samuti ja hakkasime talvel väljatöötama isepruunistavat toodet, mis oleks looduslik ja sel puuduksid muud ebameeldivad omadused, mis tavaliselt nende toodetega kaasnevad. Nüüd on see valmis ja teile kättesaadav. Isepruunistav kuivõli kahes toonis on looduslik toode ning seal on kasutatud pruunistava toimeainena erütroloosi, mida saadakse vaarika suhkrust ning DHB, mis fermenteerritakse suhkrupeedist. Mõlema toimeaine kooslus annab loomuliku jume reageerides naha surnud rakkudega. Esimene tulemus saabub mõne tunni möödudes ja sügavama jume saab pärast mõne päevast kasutamist. Et jume säiliks kauem, siis soovitame kasutada toodet pikema aja jooksul. Kuivõli teeb toote kasutamise väga mugavaks, kuna ei jäta nahka määrivaks. Samuti aitab kuivõli saavutada ühtlast pealekandmist ning seepärast ei jää “triibulist päevitust”. Ja muidugi mitte vähetähtis – oleme saavutanud Isepruunistuvas kuivõlis suhteliselt neutraalse lõhna. Seega, kes on loobunud isepruunistavate kreemide kasutamisest just nende ebamugavuste tõttu, soovitame teil LUUV toodetega proovida. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Isepruunistavad – kellele ja milline?

Suvi – see on päikese, puhkuse, pidude aeg. Nautimise ja rõõmu aeg. Ilulemise aeg. Suvi on ka teatud mõttes alati olnud LUUVI aeg – just …

Loe edasi →
Isepruunistuvate hooaeg & KKK

100% looduslikud isepruunistajad on LUUVi täielikud hitt-tooted. Valikust leiad Porgandi kuivõli, mis annab kohese jumet parandava efekti. Kui armastad blingi siis siis vali kauni sädelusega …

Loe edasi →
Mänguaeg!

Tutvustame Teile oma uut, lõbusat ja juba nii soojalt laste ja vanemate poolt vastu võetud LUUVi lastetooteid Oleme välja tulnud kahe – Pirni ja Vanilje …

Loe edasi →
Shopping Cart
Scroll to Top

Liitu LUUV uudiskirjaga

Ole kursis viimaste uudiste ning parimate pakkumistega