TASUTA TARNE alates 39€!

Pruuniks 2. juuniks!

See on laulusalm, mis on paljudele jäänud pähe kummitama. Meil kummitas see samuti ja hakkasime talvel väljatöötama isepruunistavat toodet, mis oleks looduslik ja sel puuduksid muud ebameeldivad omadused, mis tavaliselt nende toodetega kaasnevad. Nüüd on see valmis ja teile kättesaadav. Isepruunistav kuivõli kahes toonis on looduslik toode ning seal on kasutatud pruunistava toimeainena erütroloosi, mida saadakse vaarika suhkrust ning DHB, mis fermenteerritakse suhkrupeedist. Mõlema toimeaine kooslus annab loomuliku jume reageerides naha surnud rakkudega. Esimene tulemus saabub mõne tunni möödudes ja sügavama jume saab pärast mõne päevast kasutamist. Et jume säiliks kauem, siis soovitame kasutada toodet pikema aja jooksul. Kuivõli teeb toote kasutamise väga mugavaks, kuna ei jäta nahka määrivaks. Samuti aitab kuivõli saavutada ühtlast pealekandmist ning seepärast ei jää “triibulist päevitust”. Ja muidugi mitte vähetähtis – oleme saavutanud Isepruunistuvas kuivõlis suhteliselt neutraalse lõhna. Seega, kes on loobunud isepruunistavate kreemide kasutamisest just nende ebamugavuste tõttu, soovitame teil LUUV toodetega proovida. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kuidas maandada stressi koos Luuviga?

Stress, ärevus ja pinge on kahjuks tänapäeval väga tihedad külalised meie kiires ja tempokas elus. Tutvustame kuidas tuua Luuvi toredate ja ergutavate toodetega meelerahu oma …

Loe edasi →
Bakuchiol seerum

Rõõmu ja suurima uhkusega anname teada, et oleme valmis saanud Luuvi näosarjaga, mille staariks on Bakuchiol seerum. Mida täpsemalt Bakuchioli seerum endast kujutab? Bakuchiol on …

Loe edasi →
LUUV juuksehoolduse giid – miksi erinevaid sarju ja julgelt!

LUUVi looduslikud juuksehooldustooted on Su juustele pehmed ja õrnad, kuid tõhusad aitamaks nende probleemidega, mis muret teevad. Soovid lisada juustele pehmust, kohevust, värskust? Või hoopis …

Loe edasi →
Shopping Cart
Scroll to Top